dijous, 18 d’agost del 2011

El vent no està fet de fulles que s'agiten

Junts, juntes podem dibuixar somnis i fer moltes coses.
Aquesta fotografia encapçala el vídeo "Canvi de paradigmes en l'educació" perquè penso que alguna cosa hem de canviar les persones que volem educar als infants, per a poder-ho fer d'una manera creativa, en pau i tenint molt en compte als protagonistes: els nens i les nenes. I que ells i elles també ens tinguin en compte a nosaltres els adults perquè formem part de la seva vida.

Al veure la fotografia, m'he imaginat al meu futur grup de primer posant, per a una foto semblant a aquesta. M'ha encantat la idea! Espero poder fer-la.


Ho he trobat a http://laotraeducacion.ech.es/blogs/2011/07/04/cambiando-los-paradigmas-de-la-educacion/ des del Google+ de Intered Castilla La Mancha ONGD.

"Hay 3 tipos de personas en el mundo: los inamovibles, los movibles y los que se mueven".
Estas son palabras de Benjamin Franklin, recitadas por Ken Robinson".


- Au! Desitjo que tinguis curiositat i et llegeixis, també: "http://laotraeducacion.ech.es/blogs/2011/07/27/el-viento-no-esta-hecho-de-hojas-que-se-agitan/".

Aquí deixo quatre línies traduïdes i copiades directament per a que comencis a salivar:

... La innovació és ineficient. Molt sovint és indisciplinada, contrariant i iconoclasta, es nodreix de confusió i contradicció. En síntesi, ser innovador s'oposa al que gairebé tots els pares volen per als seus fills... Els innovadors són un mal de cap.

No obstant això, sense innovació estem condemnats-per avorriment i monotonia-a la decadència. Què fa que la innovació sorgeixi i d'on vénen les noves idees? Les respostes bàsiques-oferir un bon sistema d'educació, encoratjar diferents punts de vista i promoure la col.laboració -poden no ser sorprenents.

2 comentaris:

Ronsel ha dit...

Vale, desta volta "ghañáchesme"!!! Bicazos

Montse ha dit...

És impossible guanyar-te!
Ets la primera!
Petons de vacances.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...