dilluns, 1 d’agost del 2011

Un dia

Un dia és un àlbum escrit per Alison Meghee i il.lustrat per Peter H. Reynolds i editat per SerreS. Un dia és un àlbum que m'ha deixat la Laura.
Un dia
és com un despertador de sentiments. Com un accelerador de partícules mentals que et fa recórrer la pròpia vida en 32 petites pàgines plenes d'emocions.
El llibre va ser publicat l'any 2007, però podria haver-ho estat abans o ara, és igual. La seva història és intemporal perquè l'amor i l'estimació d'una mare per una filla són sentiments que omplen el cor des de que existeix el món.

Quan l'he llegit i l'he mirat, aquest matí, m'ha passat el mateix que a qui escriu al blog L'elefant trompeta, quasi m'ha fet plorar. (Jo diria que sense el quasi!)
La senzillesa de les il.lustracions i de la tipografia fan que aquest llibre s'ompli dels teus propis pensaments i emocions. El recomano a totes les nenes, les noies, les dones i a tots els nens, els nois i els homes. Crec que la lectura compartida d'aquest àlbum deu tenir, encara, un gust més dolç, sense que embafi.
imatge treta de http://velopaint.blogspot.com/2010/01/someday-by-alison-mcghee.html
Gràcies Laura.

2 comentaris:

la bibliotecària ha dit...

M'agrada moltíssim, també.
El vaig regalar a la meva filla quan va fer, no me'n recordo, potser setze anys. La va emocionar!
Em sembla un regal insuperable d'una mare per a una filla. L'hem de recomanar molt i molt.
Mariona

Montse ha dit...

Mariona, estic totalment d'acord amb tu. És un regal insuperable per fer a una filla.
Desitjo que moltes mares el coneguin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...