diumenge, 15 de gener del 2012

Sisè recomana llegir...



Primera hora de la tarda de dijous, 45 minuts deliciosos, compartits amb 25 lectors i lectores.

 Durant els primers 10 minuts, el llibre "Orelles de papallona" va rebre uns aplaudiments emocionats per part del públic amatent, que d'una manera o altre es va sentir identificat amb el que les imatges i el text d'aquest preciós àlbum explicaven.
El llibre està escrit per  Luisa Aguilar i il.lustrat per André Nerves és d'Edicions hipòtesis, Kalandraka, fet a Barcelona el  2008.

Després amb ganes i il.lusió van vessar els seus pensaments lectors en la meitat d'un full de paper i els últims cinc minuts... van "néixer" cinc ajudants de biblioteca.
Tot plegat queda dins dels meus records! Gràcies.

P.D. Encara falten fotografiar sis escrits importants. Dilluns els recolliré i afegiré o editaré un vídeo nou, ja veurem el que farem.  Els escrits que hi ha al vídeo són tal i com van sortir de la classe, no estan passats a net ni corregits per una adult, estan "tal i com van rajar".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia,

Us escric des de l'editorial Kalandraka. De tant en tant vaig seguint el vostrr blog de la Biblioteca i avui he decidit escriure per agraïr-vos el darrer post sobre Orelles de Papallona i en general per agraïr-vos el tracte i l’atenció que li doneu als llibres i en general al món de la lectura.

És un plaer seguir-vos. Aquí em teniu per a qualsevol dubte.

Salutacion

Montse ha dit...

Aquest comentari m'ha emocionat especialment. Pet a mi l'editorial Kalandraka és una de les millors que jo conec. Si per mi fos, a les nostres biblioteques, hi serien gairebé tots.

Moltes gràcies pel vostre comentari, el plaer és nostre. Em fa feliç comptar amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Aquests nens de 6è són genials, com tots els altres de l'escola.
M'encanta veure la motivació i les ganes que tenen per la lectura.
Ets una passada Montse, et felicito per la feina ben feta!

Rosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...