dilluns, 26 de març del 2012

La nena a qui no li agradava llegir



http://www.onf-nfb.gc.ca/eng/collection/film/?id=51715
Meena, el nom significa "peix" en sànscrit, no li agrada llegir. De fet, ella odia (sí, odia) to el que te  a veure amb els llibres i la lectura. Això  preocupa als seus pares, que estimen (sí, estimen) els llibres, fins al punt de ser capaços de llegir-ne tres a la vegada.  
Un dia, mentre busca el seu gatet Max, Meena s'introdueix en els mons màgics dels llibres, i res és el mateix després d'això. Basat en el llibre de Manjusha Pawagi.

Quan Manjusha Pawagi creixia a Toronto, va llegir almenys un llibre al dia. Això va ser fàcil de fer perquè vivia en una casa plena de llibres i uns pares que estimaven la lectura. de http://www.rediff.com/us/2001/aug/01us2.htm.
Manjusha Pawagi és periodista i advocada de protecció de la infantesa. És una apassionada de la literatura i dels nens i la combinació d’aquests dos amors és la nena que odiava els llibres, el seu primer llibre infantil.


I si vols  treballar el llibre a la biblioteca:  http://minireceptesliterariesmdremei.blogspot.com.es/2009/10/la-nena-que-odiava-els-llibres.html

1 comentari:

Ronsel ha dit...

¡Quiero este libro! ¿Sólo lo hay en catalán?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...