diumenge, 20 de maig del 2012

Passejar amb Rogen Mifflin i Helen McHill.

La novel·la " La librería ambulante" ( " Parnassus on Wheels" ), traduïda per Juan Sebastián Cárdenas i editada el gener del 2.012 per Editorial Periférica , és un magnífic regal. Llegir-la és molt, però molt, gratificant. Escrita al 1.917 per Chistopher Morley, és un clàssic de la literatura nord-americana. El seu humor us seduirà.
He de confessar-vos que no coneixia a Chistopher Morley, però sí l'encert de Periférica per triar els llibres que edita.

Passegeu pel centre dels Estats Units amb Roger Mifflin, un venedor ambulant que viu en el seu carro ple de llibres. Un món que ja no existeix, en el que conviuen els cavalls amb els seus carros i els primers cotxes...
Roger Mifflin s'atura en les granges per recomanar diferents lectures, sempre acompanyat del seu cavall Pegaso i el gosset Beck . Un dia visita la granja dels germans Andrew i Helen McHill.
Explica a Helen que es vol vendre el carro i la llibreria per tornar a Brooklyn perquè ja està cansat d'aquest tipus de vida. L'Helen en pocs minuts decideix gastar-se els seus estalvis i començar una nova vida...
Eugene O'Neil, Premi Nobel de Literatura del 1.936 i quatre vegades guanyador del Premi Pulitzer deia: " Quan em ve de gust somriure per alleugerir la tarda, llegeixo les primeres novel·les de Morley "
No deixeu de llegir "La librería ambulante" , una novel·la que parla magistralment de l'amor als llibres i l'amor entre persones.
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

Encarna ha dit...

Aquest l'apunto a la llista de llibres a llegir, sembla més que interessant.
Gràcies

Senyor i ha dit...

Encarna, espero que t'agradi.
Bona lectura!
Atentament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...