dimarts, 6 de novembre del 2012

Diccionari d'internet per maldestres


Un recurs genial:

Diccionario de internet para torpes

Com diu Miguel Calvillo:
No sé si el títol està equivocat i és més aviat un maldestre diccionari per Internet, el cas és que pugui ser útil per a aquells que com jo malgrat tot seguim sentint-nos maldestres perquè la nostra única saviesa es guanya a topades.

El maldestre no és un inexpert, perquè ja ha experimentat-l'inexpert no sap encara que és maldestre-i tampoc és un espavilat, perquè sap que ho és, sap que comet malapteses -l'espavilat ho ignora-, així que el maldestre és un internauta inacabat i inadaptat que només aprèn de l'experiència i això quan aprèn.

Normalment la malaptesa no deriva de la manca de temps-això és el dels inexperts així com dels vagues, que sempre diuen que no tenen temps per a Internet, però per altres coses sí que el tenen, i sempre presumeixen amb menyspreu de la seva malaptesa falsa que és inutilitat disfressada- ni de la falta d'intel·ligència, sinó fonamentalment de dos faltes, és a dir, la manca de paciència i la manca de lectura. Quan ens sentim maldestres normalment o no hem esperat el temps suficient o no hem llegit el missatge rellevant en aquest moment. Així que què millor que un diccionari per acabar amb els maldestres d'Internet, primer perquè cal llegir-lo i segon, perquè cal tenir paciència per empassar-se'l.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...