divendres, 28 de desembre del 2012

Trasllat de la llibreria El genet blau.

Al juliol del 2.008 a l'entrada "El genet blau. Més oficis antics", vam descobrir la màgia de remenar entre llibres antics. Si passegeu aquests dies pel carrer Ballester amb intenció de trobar algun dels llibres descatalogats que busqueu, tindreu una sorpresa,.... La llibreria El genet blau ja no hi és! Però tranquils, no ha tancat com tantes i tantes llibreries.


La petita joia del carrer Ballester s'ha traslladat a l'Avinguda de Blondel, just davant del Caixa Forum. Entreu, la millora és evident.


La llibreria antiquària ja fa dotze anys que ens ofereix  llibres antics , descatalogats, novel·les actuals de segona mà, llibres de gran format d'art, fotografia, infantils, història,... També trobareu llibres de pell presentats en estoig de fusta, fotografies, postals, gravats,....


Amb un fons de 15.000 títols aquesta llibreria és un lloc de visita imprescindible per persones amants dels llibres, especialment si són rars o preciosos.


 La Roser, ànima de la llibreria, es trencarà les banyes per trobar el llibre que busqueu. A més a més compren llibres antics antics, documents i biblioteques a particulars i institucions.


Recordeu bibliòfils que per gaudir del vostre amor pels llibres, ara cal anar a l'avinguda de Blondel.
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

Sònia ha dit...

Mmmmm... ja sento l'olor de llibres antics des de casa....

Senyor i ha dit...

Aprofita per donar-hi un cop d'ull. Segur que t'agrada!
Atentament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...