dijous, 20 d’abril del 2017

La Festa Major està al seu millor moment




LECTURA DEL CONTE COL.LECTIU

Avui és un dia molt especial, la Festa Major de l'escola entra en el seus dos dies grans i aquest any amb moltes novetats. Hem substituït el concurs literari i de dibuix per un conte col·lectiu creat per totes les nenes i nens, un llibre il·lustrat sobre un guepard, un goril.la i molts més animals que viuen una fantàstica aventura a la selva africana. Ha estat un moment màgic quan l'hem escoltat tot sencer, per primera vegada al gimnàs. Encara no té títol, esperem trobar-lo demà amb tota la comunitat educativa.







Després de la lectura del conte col·lectiu hem sortit al pati i hem gaudit d'un matí literari ple d'històries fantàstiques i poemes que ens han explicat mestres, nenes i nens. Ha estat GENIAL.

La Biblioteca ha obsequiat a cada classe amb un llibre il·lustrat per celebrar la literatura i recordar aquesta diada tan enriquidora. Més endavant farem una entrada amb els títols i una petita ressenya informativa.


2 comentaris:

Biblioteca ha dit...

El conte col.lectiu ha estat molt maco i ha estat molt divertit crear-lo i no saber fins al final com acabaria. Els dibuixos han estat molt ben fets i fer-lo totes les classes juntes ha estat el millor!!!!!!!!!!!

Biblioteca ha dit...

Els racons literaris ens han agradat moltíssim, poder escollir ha estat super bé i que no ho fessin sols els mestres va estar molt bé.

3r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...