dissabte, 3 de novembre del 2007

Aviat, la Setmana de la Ciència

- La Setmana de la Ciència oficialment s'inaugura el dia 9 de novembre. " Aquest cartell representa la importància que pot tenir la humanitat en el canvi climàtic i com potser ens trobem en un punt on es poden decantar les coses cap una o altra banda". http://www.setmanaciencia.org/
- A més a més aquest any 2007 és especial "para todas las personas que trabajan en la generación del conocimiento científico y tecnológico. Para quienes quieren conocer mejor nuestro mundo y contribuir a mejorarlo. Para quienes apoyan y apuestan por la ciencia. Porque respaldar la ciencia es defender la curiosidad, la racionalidad, la cultura, el sentido crítico, el descubrimiento, la constancia.... Apostar por una manera de reaccionar ante los retos de nuestra existencia más libre". Any de la ciència.

- Des de les escoles s'intenta fer prendre consciència de la importància que totes les nostres accions tenen en el nostre entorn.

- Per diferents motius començarem proposant la lectura del llibre: "Yo he vivido en la Antártida" de l'oceanògrafa Josefina Castellví.
- Ha dit:
''No es pot estimar el que no es coneix. La bellesa dels fons marins no es veu i això és perillós. Les persones no la coneixen i no faran per cuidar-la''. Física y sociedad
- Justament ara fa anys que el dia 5 de novembre de 1987 a l'Antártida: es va descobrir una panna de gel del doble de la grandària de Rhode Island.

- I una frase:
"La veritable ciència ensenya, sobretot, a dubtar i a ser ignorant."
Miguel de Unamuno
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...