dissabte, 3 de novembre del 2007

Exposició de llibres

La Biblioteca de Cappont ha organitzat l´exposició "DOS MONS/DUES REALITATS", en el marc de les activitats de difusió que du a terme per tal de fer difusió del seu fons bibliogràfic. Es tracta d´una exposició de contes infantils basada en la comparació. D´una banda, la senzillesa en laconfecció de forma artesanal dels llibres que edita Ediciones Vigía a la localitat de Matanzas (Cuba), i per l´altra, la magnificència i el luxe que s´exhibeix en els contes infantils dels països desenvolupats, que empren els recursos més avançats de la il.lustració digital i del disseny gràfic.

Les publicacions de Ediciones Vigía ens mostren la senzillesa en la confecció de forma artesanal, aprofitant, segons el contingut del text, i amb una il.limitada imaginació artística, tota mena de materials com poden ser: papers d´estrassa, d´embalatge, retalls de deixalles industrials, robes, fulles, escorces d´arbres i, fins i tot, llavors i fibres naturals.

En contraposició, podem trobar una petita mostra de contes infantils amb les noves tècniques de tractament de la imatge, que permeten crear dibuixos, modificar imatges, fer i refer per a millorar-les, transformar-les i, fins i tot, animar-les.

L´exposició podrà visitar-se del 5 de novembre de 2007 al 15 de gener de 2008, a la primera i segona planta de la Biblioteca de Cappont.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...