dissabte, 2 de febrer de 2008

Revista NAT

Apreciada senyora:
Avui hem de dir adéu a la revista NAT.

Amb el número 37 corresponent al febrer del 2008 perdem el contacte mensual amb una forma diferent de tractar la biodiversitat del nostre territori,ja que en tots els exemplars sempre es parlava del que ens és proper...Hem descobert secrets de les nostres aus, mamífers, plantes,...Què hi farem!!!

Els nens i nenes del Sant Jordi tenen la sort de poder consultar-les totes a la biblioteca de l'escola.

Atentament

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sóc l'albert es la primera vagada que faig un comentari, aquest bloc es molt divertit, i molt interesant. M 'agrada divertir-me jugant als jocs, i també fent d'altres coses.

Montse ha dit...

Felicitats, Albert, pel teu comentari. Esperem que en facis més. Sempre és molt interessant saber què pensen els lectors i les lectores del bloc.
Recorda que també pots participar enviant una entrada, pots fer comentaris de llibres, de revistes, opinions de pel.lícules que tinguin a veure amb algun llibre,... Si ho envies a l'email que hi ha a dalt de tot de la columna de la dreta , ho veuràs publicat amb el teu nom.
Apa! Anima't.

Anònim ha dit...

Hola sòc la Cristina i jo mai llegit uns quants perquè sòn d'animals i molt bons

Anònim ha dit...

Hola em dic Judit i em pregunto perque deixeu d'editar la revista nat

Anònim ha dit...

Hola soc en Joel de 3 i em pregunto perque deixen d'ditar aquesta revista perque hi ha gent que no la vist encara i amb lo que m'agradaba ara revista nat es hora
de dirte adeu per sempre
ADEU NAT

Montse ha dit...

Joel, estem molt contents, el senyor I i jo, de que hagis fet un comentari sobre la revista NAT. Sabem que ets un bon coneixedor del món animal i t'animem a seguir aprenent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...