divendres, 9 de maig del 2008

Recordes la revista Nat?

La Maria Josep Picó, directora de la revista Nat, ens ha enviat aquest correu:

Hola,
Moltíssimes gràcies pel vostre correu i blog sobre el tancament de Nat. Disculpeu el retard en contestar-vos, però vam tindre una autèntica allau de correus i telefonades, i gestionar tota aquella crisi va ser molt dur. D’altra banda, correus com el vostre ajuden a continuar treballant. De veritat, que em vaig emocionar molt al llegir-vos. I m’agradaria que continuares animant els xiquets a participar, a compartir les seues opinions i a llegir temes de medi ambient i natura.

La Judit es preguntava per què deixàvem d’editar Nat, i ha de saber que les empreses prenen decisions que no sempre ens agraden i per motius diferents, com ara guanyar diners o prestigi.

Joel deia que la revista acaba i segur que hi ha molta gent que encara no la coneixia i segur que li hauria agradat. És cert, però ja vindran més projectes editorials. Si esteu interessants, busqueu al quiosc o a la web i trobareu coses molt interessants.

I records també a la Cristina i l’Albert.

Moltíssimes gràcies per tot i molta sort. Nosaltres també li desitgem molta sort i que els nous projectes que comenci vagin molt bé.

A l'escola seguirem intentant educar als nens i a les nenes en l'estimació vers la natura i a tots els éssers vius.
I mentrestant pots llegir el llibre que ha escrit la Maria Josep


foto extreta de http://www.pacoapolinar.com/2007/12/y-en-el-programa-del-martes.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones a tothom!
Ostras no sabia que la revista NAT tancava portes, quina llàstima! la veritat és que trobarem a faltar les imatges i reportatges tant xulos que publicàven. Sort que a la biblioteca de l'escola tenim un munt d'exemplars que els podrem mirar sempre que volguem apropar-nos a la natura.
Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...