diumenge, 5 d’abril del 2009

Olha que blog Maneiro!

El mag Ismaíl de l'escola Ceip Isaac Díaz Pardo i de la mà d'en Mario Aller ens ha donat el premi


Aquest premi Olha que blog Maneiro! representa que es concedeix als blogs creatius i bonics. Has de seguir unes normes i continuar la cadena.


Normes:
* Exhibir la imatge del premi Olha que blog Maneiro.
* Posar el nom del blog que t'ho va lliurar.
* Indicar els teus 10 blogs.
* Avisar als indicats.
* Publicar les normes.
* Comprovar que els blogs indicats segueixin aquestes normes.

A mi sempre em costa seguir aquestes propostes. Encara no m'he pogut posar en contacte amb el senyor i perquè està de viatge investigant una cosa mooooolt especial. Quan he vist l'email, he pensat aquesta vegada ho faré.! Escriuré el nom dels 10 blogs... però quan m'he posat a la feina he comprovat que més d'un dels blogs al que desitjava nomenar ja era blog Maneiro i llavors la meva "bena" que porta la contrària m'ha dit que deixava l'entrada així, tal i com la pots llegir. Moltes gràcies a qui ha pensat en nosaltres però...

3 comentaris:

olga ha dit...

Quan em vaig acostar fins aquí per deixar-te un regal, va resultar que ja te l'havien fet. Només espero que porti el mateix respecte i admiració pel teu treball que portava el nostre.Però vull que sàpigues que contes amb ells :-)
Salutacions *malpicáns

O Segrel do Penedo ha dit...

Vagi, veig que arribo tarda -i no sou els únics...- però vull que sapigueu que per a nosaltres el vostre és "Un blog Maneiro!".
Petons des de Galícia

Ronsel ha dit...

Gracias por acordarte de nosotros. Bicos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...