dilluns, 4 de maig del 2009

Cinquè cercant

Avui, amb la meitat del grup de cinquè, hem treballat amb l'epergam per buscar documents de la biblioteca a partir de paraules que poguessin anar en el camp Matèria. Aquesta paraula significa buscar segons el tema o contingut. Després quan trobàvem el document i la seva signatura* el buscàvem a les prestatgeries.

*La signatura és una sèrie ordenada de xifres o lletres que corresponen normalment a les matèries de què tracten els llibres o a la cronologia o topografia dels documents i que serveixen per a ordenar-los en les biblioteques i en els catàlegs, d'acord amb els diversos sistemes de classificació.
Gràcies:http://www.enciclopedia.cat/

També han escoltat la lectura en veu alta del conte El color de la sorra que l'Elena O'Callaghan i Duch va escriure inspirada en el treball que fan Art for live Foundation. Aquest llibre ens el va recomanar la Mireia.

Pensant en aquest llibre he recordat el programa del canal 33 "Un color nou".
..."Durant el programa es van veient els nens i nenes mentre pensen, discuteixen i creen l'obra artística de cada episodi. Aquest procés creatiu és un dels eixos narratius de cada programa. I, com qualsevol altre procés de ficció, cada capítol té el seu inici o plantejament, nus o desenvolupament, i clímax o resolució final". http://www.tv3.cat/programa/24807/Un-color-nou/Proces-creatiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...