dilluns, 24 de maig del 2010

A l'escola hem rebut una carta que emociona

Distingides senyores i senyors, mestres,

En nom de la nostra família us fem arribar la més sincera i cordial felicitació per la consecució del Premi Baldiri i Reixach, pel treball realitzat el passat curs, "El fil de la Història".

Aquest premi ens omple d'orgull i de satisfacció com a integrants que som d'aquesta comunitat de l'Escola Sant Jordi, perquè els èxits dels mestres que porten l'escut del drac al seu cor, contribueixen al prestigi de l'ensenyament i fan de l'escola un lloc d'aprenentatge fidel.

Preguem feu extensiva aquesta felicitació a totes i tots els integrants de la plantilla que amb els seu esforç i constància en la difícil tasca de fer dones i homes de futur als nostre fills.

Un cop més us volem agrair l'atenció prestada als nostres fills i filles durant tot aquest temps i el que vindrà.

Una salutació cordial
Atentament,

Família Baró i Farreny

7 comentaris:

Mònica B. ha dit...

Enhorabona!
La bona feina,tard o d'hora, es premia.
Una abraçada,
Mònica

Vicent i Meritxell ha dit...

La família Anglada-Serradó també ens sumem a aquesta felicitació i a l'agraiment per tota la feina que feu, sigui o no recompensada amb algun premi.

Montse ha dit...

Moltes gràcies.
Des de l'escola sabem que hi ha molts agraïments silenciosos, però particularment, em va emocionar aquesta carta i vaig pensar que potser podia ser el reflex del pensament de més d'una família.

Teniu raó, la feina es fa moltes ganes diria que sempre, sempre. I segur que no es fa pas per tenir la recompensa d'un premi "físic" si no que amb les mirades de la mainada ens sentim, tots plegats, escola i família, recompensats. Oi?

locarles ha dit...

"Un equip de professionals va ser el centre del món i quin és el secret?- es preguntava tothom. La passió, la dedicació, l’atreviment, la curiositat i estimar la feina és la nostra credibilitat."


Com moltes de les famílies de l'escola St. Jordi, ens afegim a aquest sentiment de satisfacció per la feina ben feta.

isabel ha dit...

Por mi parte que sea también la enhorabuena.Seguro que ha sido un trabajo excelente el que habéis presentado.El título me gusta.
Besos

Sàlvia ha dit...

M'afegeix a les felicitacions. Enhorabona!!!

Montse ha dit...

Més gràcies en nom de tot l'equip de l'escola.

Però sobretot les gràcies són pels nens i les nenes, que amb molta il.lusió, sempre comencen aquests projectes. (A vegades, potser, acaben una mica cansats, o no)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...