dimecres, 23 de juny del 2010

Dolça lectura

Avui hem acabat el curs 2009-2010, un curs on hem reservat un espai diari a la lectura. Tota la comunitat educativa, en especial els alumnes, estem molt contents i engrescats en aquesta iniciativa. Sabeu que des de la comissió de biblioteca i amb l'ajuda de l'aula de música estàvem preparant una "flash mob". Heu pogut veure i seguir des del bloc de música i de biblioteca les curiositats sobre les flash mob, la iniciativa de crear una cançó amb lletra pròpia i escaient per aquest fet... En definitiva:
Amb lletra dels nens i nenes de 6è, coreografia dels nens i nenes de 5è i direcció del mestre de música, el Gerard, un oferim un avanç del que ha estat aquest matí i la flash mob:

5 comentaris:

Encarna ha dit...

Preciós!!!!
Felicitats molt dolces.

Meritxell ha dit...

Que Xulo!!! moltes felicitats a tots.
Que bonic també el comiat de 6è, com que al bloc de música no puc fer comentari aprofito aquest per felicitar a tots els nens i nenes que han cantat aquesta cançó tant bonica, m'he emocionat al sentir-vos.
Nois i noies de 6è, que tingueu molta sort!

Montse ha dit...

Gràcies, Encarna.
La gent de l'escola que aquest matí hi va poder participar, va quedar molt contenta. Tothom. Fins i tot qui estava a dalt de la teulada gravant i els que feien de suport controlant els possibles riscos -gràcies Joan Ramon, Ignasi i Josep Mª.

Montse ha dit...

Meritxell, de part teva ho enviaré al Gerard.

La colla de cinquè van emocionar i fer plorar a més d'un. (Eh, Ll _ _?)

Anònim ha dit...

Que bonic veure el magnífic resultat de tota una tasca compartida.
Felicitats a tots els qui hi heu participat, cantant, gravant, assajant... un cop més veure-us a tots ens transmet sensació d'escola.
Josep i Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...