dilluns, 21 de juny del 2010

Valoració del préstec bibliotecari fet per les famílies a l'alumnat del cicle inicial

Com que avui ha arribat per email la valoració que faltava, reedito l'entrada!
Ja fa dies que, xino-xano, estem valorant com ha anat el préstec bibliotecari a les dues biblioteques de l'escola: la Bibliopetita i la Biblioteca de primària. Ahir era el dia - millor dit, el migdia- oficial de reunió de la gent d'infantil amb la Teresa i la Carme i avui el de la gent "gran" del cicle inicial. I es clar aquestes són hores de feina, són hores en les que és difícil venir a l'escola. Però aquest no és pas un motiu per deixar sense fer la valoració. Hi ha agendes on escriure, emails per enviar... Quins temps! Que bé que van aquestes coses.

A la fotografia podem veure a la Celeste, a la Iolanda, a l'Anna i a la Sílvia però hem comptat amb la Núria, amb la Jos, amb la Tere, amb l'Uri, amb la Sun, amb la Puri, amb l'Enric.

Els seus pensaments i les seves propostes queden escrites aquí. Són valoracions i també guia a seguir. Que bé! M'encanta que compartir diferents activitats de l'escola emocioni i creï un camí a seguir.

"Respecte a la valoració, crec que es força positiu el moment de contacte entre família i nen a la biblioteca i això els engresca a participar del préstec, crec que fan préstec els que ho desitgen però hi ha un moment dins l'horari escolar destinat a fer-lo .
Si no vaig equivocada també poden fer préstec al migdia però no sé si hi participen molt, es lliure però se'n poden recordar o no d'anar a la biblioteca.
Jo continuaria apostant per continuar."
"1.- Agraïment per l'oportunitat de deixar-nos participar en activitats de l'escola.
2.- En aquesta "difícil" tasca que és la "d'ensenyar" als nostres fills valors com el de la lectura, l'aprenentatge mitjançant l'esforç, la col.laboració, cooperació, equip, penso que amb aquesta activitat és dóna un "exemple" molt proper.
3.- Els nostres fills també valoren molt positivament la nostra col.laboració la qual cosa fa que nosaltres també estem molt "orgullosos"
4.- Emplaço a l'escola i als pares a properes col.laboracions per, si és possible, tinguem un futur millor per a tots.
5.- Compteu amb nosaltres pel proper curs"

"Penso que el préstec ha funcionat bé i que s'ha de continuar fent. És important fer la sessió inicial per presentar el programa epergam. És una bona iniciativa en la que els pares i mares podem col·laborar. No sé si es fa al cicle mitjà però m' ofereixo a continuar amb els de tercer."

"Creiem que és una de les iniciatives mes boniques i enriquidores de les que podem gaudir els pares; mirant per un foradet l'escola i un raconet molt important com és la bliblioteca. Per nosaltres el racó MAGIC. Esperem poder gaudir-ne l'any que bé. Com sempre gràcies per obrir-nos casa vostra com si fos la nostra pròpia."

"S'hauria de continuar la iniciativa perquè és molt enriquidor per pares i fills. Ens feu sentir part de l'escola. És important que els nens ens vegin i que a més a més li donem tanta importància a la lectura."

"Tenir en compte a l'hora de fer el préstec si el llibre és adequat o no a l'edat...
Continuar fent préstec de 3 en 3 perquè es poden atendre més bé."

"Proposo crea el cos de famílies becàries de les biblioteques en hores extraescolars per participar en el manteniment i arranjament de la biblioteca fent tasques com folrar llibres, registrar-los, classificar-los, mantenir les prestatgeries endreçades, arreglar els llibres..."

"Aprofito per fer-vos saber que agraïm el fet que puguen compartir aquestes estonetes amb els nens i que sempre dintre dels nostres límits ens agrada participar i ajudar a la nostra escola. Podeu contar amb nosaltres per l´any que bé."


"Ja sabeu que sóc un defensor de les escoles amb obertura en general i cap a les famílies en especial. És per això que totes les activitats que van en aquesta direcció em semblen perfectes. Però parlant més concretament d’aquesta activitat, crec que el missatge que estem enviant als nens, és clar i contundent: “ens interessa molt la lectura i posarem els mitjans necessaris per aconseguir que a vosaltres també”. Que els infants vegin que pares i mestres, remen en la mateixa direcció, els dóna seguretat i els motiva per a continuar experimentant i per atansar-se sense pressió al món dels llibres.
En conclusió, la valoració és molt positiva, i esperem que considereu interessant continuar realitzant-la, fins i tot a altres cicles. També, tal com s’ha comentat algunes vegades, estem oberts a realitzar altres tasques relacionades amb la biblioteca (classificar, mantenir,...)


La comissió de la biblioteca diu... UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Fantàstic!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...