dimarts, 6 de juliol del 2010

La Clàudia i la Gabriela ens recomanen...

Avui ens ha escrit la Gabriela en nom de la Clàudia. Estem molt contents de tornar a tenir notícies seves.

"Estàvem una mica trists perquè aquest estiu no podíem moure'ns massa lluny perquè l'àvia Montse (la mare del pare de la Clàudia) està força malalta ingressada a un hospital a Tarragona. Però.... si que viatjarem! La Clàudia i jo estem viatjant per Àfrica!...En concret acompanyem la Rita, i una expedició arqueològica, pel desert de Líbia. És curiós com dona voltes la vida, jo també vaig viatjar, però a l'Àsia, amb Sandokan i els seus pirates si fa o no fa amb la mateixa edat que la Clàudia... Clàudia ha rebut un regal, un petit tresor, en format llibre. Li ha fet l'Antonieta, que és qui l'ha vestit fins ara que ja es fa gran. Aquest llibre el llegim entre les dues, a la nit, mentre una llegeix aprop del llum, l'altra guaita per la finestra, o escolta estirada a sofà, en un lloc més fosc, per poder volar ....! El llibre es diu "La Rita i el secret de la pedra negra" de Mikel Valverde i esta editat per Macmillan Iberia S.A. en MAdrid (2009).
Et deixem un paràgraf:
"Els motors van començar a rugir amb força, com si dues de les feres gravades a les roques haguessin ressuscitat milers d'anys després i es disposessin a recórrer de nou aquella plan ara de sorra.
Els estels semblaven tremolar dalt del cel, encomanat pel moviment dels vehicles. -Endavant! -va cridar en Daniel."
Si en vols veure i llegir un tros més, clica la imatge:


Però com ja coneixes la Clàudia és incapaç de llegir un sol llibre a la vegada, està llegint dos més i en té uns altres dos a la reracàmera. Són:

- La bruixa del Pla de Beret, de Pep Coll ed. Estrella Polar col. L'Odissea Barcelona 2009, que és una petita narració que li havia llegit el seu pare de petita i que ara ha volgut llegir ella sola i l'ha escollit com a llibre d'estiu per fer el resum com deures d'escola.
- Diario de una chica del montón, de Blanca Álvarez, ed. Planeta, Destino infantil y juvenil, Barcelona 2010 amb il.lustracions de Mercè López. Escollit com llibre d'estiu per castellà.

- El petit Nicolàs i els companys, de Sempé/Goscinny en una traducció de Núria Vilà i Enric Larreula, ed.La Galera, Barcelona 2004 desena edició.
- Pequeña historia de España, de Manuel Fernández Álvarez, ed Espasa-Calpe, MAdrid 2008

- Ei! A veure qui més fa com la Clàudia i ens envia un article com ella.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...