divendres, 2 de juliol del 2010

Recursos per a omplir la biblioteca bé: ¿Que libros? Quins llibres?

Quins llibres? Quins llibres...? us presenta les novetats de llibres de ficció i de coneixements per infants i joves que s'ha seleccionat des del Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

Des del començament del seminari, els anys seixanta, s'ha anat elaborant una base de dades amb tots els llibres treballats, tots classificats per edat i tipologia, i alguns amb comentari incorporat. Actualment aquesta base de dades abasta més de vint mil títols. L'epergam conté, des de l'any 2007, la base de dades Quins llibres? Text de http://www.rosasensat.org/textos/16/
A partir d'aquí devia néixer la col.laboració amb Leer.es i va sortir ¿Que libros? Recursos para la biblioteca escolar del Ministerio de Educación en colaboración con la Asociación de Maestros Rosa Sensat.
Hi podem trobar organitzats por etapes educatives i per matèries, nombrosos llibres comentats per a fer de la biblioteca un verdader centre de recursos per l'aprenentatge.
I com que ara potser és temps de mirar i si es pot comprar pel proper curs he pensat que si a mi em pot ser útil a tu també.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...