dilluns, 27 de setembre del 2010

A la carta, edicions l'Àlber



Avui han arribat a l'escola uns llibres que prometen. En Josep Domínguez, tutor de cinquè, els va trobar navegant per aquest mar tan immens i ric que és Internet. Aquests llibres tenen tota la pinta de ser útils per a agilitzar i fer més divertida, aquella feina, a vegades, tan feixuga de millorar la comprensió lectora de qui ens envolta.
Com diu l'editorial:
Aquest material posa a l’abast del professorat una sèrie d’activitats de comprensió lectora útils pels alumnes que comencen a consolidar la mecànica de la lectura. És un material obert quant a la metodologia d'aplicació i, per tant, adaptable als diferents nivells maduratius, tenint en compte la diversitat a l'aula i les necessitats dels alumnes. Per aquest motiu pot utilitzar-se en els diferents cicles d'Educació Primària, però també es pot utilitzar amb alumnes amb Necessitats Educatives Especials, amb alumnes d'incorporació tardana a les aules d'acollida...
Hi ha dos llibres, un que fa de guia didàctica amb els fulls per a l'alumne fotocopiables i l'altre amb els materials a punt per plastificar.
Aquí us deixem uns retalls de les propostes a treballar (connectades als pdf de mostra) i l'enllaç de l'editorial:



Per cert, agraeixo a l'escola 3 d'abril de Móra la Nova, que hagi estat fàcil registrar els llibres a l'epergam. Ells ja els tenien. Ara nosaltres, també.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...