diumenge, 19 de desembre del 2010

LA HISTÒRIA INTERMINABLE


Voleu una història amb la què poder viure una aventura amb els teus fills ? En voleu una en la qual tot gira al voltant dels valors com l'amistat, la noblesa, la valentia d'un nen capaç de sacrificar els seus records pel seu món i per la gent que l'importa ? Doncs aquest és el vostre llibre.
El primer cop que el vaig llegir va ser sola; el segon cop el llegia amb les meves germanes en veu alta i des de llavors és un dels nostres preferits. Ens imaginàvem que érem en Bastián, protagonista de l'aventura, què troba una tarda un llibre anomenat la història interminable a les engolfes de la seva escola i es passa tota la nit llegint-lo tot sol, fins que se n'adona que en realitat és l'Atreyu, un valent guerrer encarregat de trobar un nou nom a la emperadriu infantil, i així evitar que el no res (la falta d'il.lusió), consumeixi el regne de fantasia. Es veu submergit d'aquesta manera en la trepidant història coneixent a Fújur, un drac blanc que l'ajudarà a realitzar la seva missió..
Sabíeu que l'autor, Michael Ende va tardar més de dos anys a acabar el llibre? I sabíeu que és un llibre qualificat com a lectura per a nens, joves i adults? Aprofitant l'avinentesa, seria divertidíssim llegir-lo en família a la vora d'un bon foc !! No us sembla ?
Sònia C.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...