divendres, 11 de març del 2011

Segona novel·la, segona recomanació.

Tusquets ens fa un nou regal, a la col·lecció Andanzas podem llegir la segona novel·la de Javier Pérez Andújar, gran lector i apassionat del món dels llibres. Col·laborador d'Emili Manzano en excel·lents programes literaris com el desaparegut Saló de Lectura de Barcelona TV i L'hora del lector del que encara podeu gaudir al canal 33.
"Todo lo que se llevó el diablo" ens presenta uns protagonistes plens d'il·lusió , tres joves mestres que s'inscriuen a las Misiones Pedagógicas per portar la cultura als pobles més perduts de l'Espanya de la Segona República.

Aquests mestres idealistes descobriran la crua realitat, trobant-se uns personatges i unes situacions sorprenents . El viatge a la Sierra de la Culebra de Zamora és una lectura màgica. Situacions delirants, caçadors de llops, companyies de varietats, mentalistes, grups de teatre, biblioteques escolars, projeccions de cinema, titelles,...
Si us va agradar "Los principes valientes" no deixeu de llegir "Todo lo que se llevó el diablo".
Oscar López va fer una entrevista a Javier Pérez Andújar l'octubre passat al programa de TVE pàgina 2. Si teniu deu minuts no deixeu de mirar-la.




Atentament.
Senyor i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...