diumenge, 24 d’abril del 2011

Un cop d'ull a la Biblioteca Pública del Govern (i 3).

Tal com havia promès, nenes i nens us explico qui era el professor Sr. Philippe Wolff. Membre de l'Institut de França i professor d'història medieval a la Universitat de Toulouse- le Mirail, al jubilar-se va donar a la Biblioteca Publica del Govern d'Andorra un dipòsit molt important de documents d'història medieval ( la seva especialitat acadèmica).
A la Sala Wolff i poden treballar estudiants universitaris, investigadors o persones interessades en aquest període històric . Cal demanar per escrit una autorització.

Els llibres que a la biblioteca saben que es demanen molt per a treballs i recerques es guarden amb molta cura al dipòsit de llibres que podeu veure a la fotografia següent.

A la Sala d'Adults tenim un petit espai de consulta multimèdia on es pot accedir a internet mitjançant tres ordinadors. També hi ha 2 PCs per treballs d'ofimàtica.

La biblioteca organitza activitats d'animació a la lectura obertes a tothom. Reben visites d'autors. Tenen guies de lectura. A la sala infantil les famílies poden gaudir d'animacions trimestrals amb tallers, jocs, concursos, l'hora del conte i projeccions de pel·lícules. S'organitzen diversos concursos literaris.
Surto de la biblioteca després d'agrair altra vegada l'amabilitat i el tracte rebut. Tinc ganes de passejar per la capital andorrana perquè ja porto molta estona entre llibres.

Sense gairebé adonar-me, xino-xano arribo a Escaldes-Engordany. Andorra és un petit país dels Pirineus on es donen la mà el passat i el present. Podeu gaudir d'arquitectures molt diferents...


Abans de tancar l'última entrada d'aquesta petita descoberta, volia agrair al Govern Andorrà, concretament al Ministeri d'Educació i Cultura, les facilitats per visitar i fotografiar la Biblioteca Nacional, l'Arxiu Nacional i la Biblioteca Pública del Govern.
Atentament.
Senyor i
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...