dimecres, 4 de maig del 2011

MÀRIUS BLÀVIA

Una recomanació de narrativa "diferent". Màrius Blàvia, fill de Lleida, escriptor de quatre novel.les, catedràtic i professor a l'IES d'Agramunt.
Per a mi un gran pensador, per uns altres, potser un filòsof o un escriptor complex. Té dos tipus de llibres, els que són reflex dels seus pensaments i altres, de lectura més fàcil, d'intrigues i misteris on s'hi barreja la ciència i la màgia.
Els que us recomano segons el meu gust (més senzill ) són: el seu últim relat "Dreceres al bosc" on es narra la història de dos amics d'Agramunt que comparteixen una passió, que no és altra que l'autor d'un llibre únic que els té atrapats. A partir d'aquí es lliga una fina trama de misteris.....
El segon llibre que us recomano és precisament el primer que ell escrigué i el meu preferit : "L'illa dels morts". La història ambientada al segle divuit, ocorre en una vila on hi viuen dues famílies llargament enfrontades per un tresor antic. Una història plena de supersticions, assassinats, poques dosis de realitat i moltes de fantasia i de ficció.


Sònia C.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...