dilluns, 20 de juny del 2011

Mares i pares bibliotecaris




Avui, dilluns 20 de juny, hem fet la valoració del préstec familiar a la biblioteca de primària. Han pogut assistir quatre mares molt voluntàries.

- Una de les mares és la Sandra, és la meva mare. Jo sóc en Gerard. La meva mare diu que fer biblioteca amb la meva classe li agrada molt. Jo penso que a mi m'agradava que vingués la mare perquè doncs, no sé com explicar-ho però m'agradava veure-la a la biblio.

- Una altra mare és la Lídia. És la meva mare. Jo sóc l'Alba i penso que s'ho passava molt bé a la biblioteca perquè li agradava fer préstec a mi, que sóc la seva filla i als que venien.

- Una altra mare és l'Alba. És la meva mare. Jo sóc la Marina. A la meva mare li agrada molt fer préstec als altres nens i nenes, a més a més de mi. S'ho passa molt bé i hi ha dies que no pot venir.

- La Tere és la meva mare. Jo sóc l'Èlia. A la meva mare li agrada molt venir a la biblioteca a fer préstec als demés nens i nenes. Així aprèn més coses a l'ordinador i s'ho passa molt bé.



Les mares i pares que no podien venir ens han deixat el que pensen de tot plegat a


Document mare:
https://docs.google.com/document/pub?id=1jX2alpYXzdTm_-fljJ_IOw6ogt95HRWD4gBwwrOPtis

4 comentaris:

Gabriela ha dit...

Per primer han anat les mares de l'Alba i del Gerard.

Montse ha dit...

Gràcies! Sé qui ha vingut però m'agradaria que ho escrivissin elles i ell.

Anònim ha dit...

La veritat és que aquest any he trobat a faltar el poder pujar a l'escola a fer prèstec. Ho ha via fet des de P3 i penso que era una oportunitat molt bona per conèixer els companys i companyes dels nostres fills, de donar importància als llibres i a tot el món de la lectura i, evidentment de col·laborar amb l'escola i sentir-nos-hi més implicats aprofitant aquests moments que fan de l'escola una "escola de tots".

Anna, mare de la Joana i del Martí

Montse ha dit...

Anna, a vegades no es poden convertir els somnis en realitat.

Però, a través dels teus fills, gaudim de la teva presència.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...