dilluns, 30 de gener del 2012

Recursos pel Dia de la Pau

Començar la diada  llegint un poema pot ser  un petit plaer i  Sàlvia de Poesia Infantil i Juvenil, ens en proposa una desena. Tria si vols a cegues... l'encertaràs!

  • A Intervida, posen al nostre abast la descàrrega dels materials Intervida per preparar la jornada completa del DENIP i seguir treballant la pau a l'aula durant tot el curs.

i una guia de recursos:


A la classe de primer l'Arnau, divendres passat, ja va ensenyar a fer amb l'ajut de la Merli la grua de la pau.


  •   A l'escola de Cultura de Pau de la Universitat autònoma de Barcelona també hi pots trobar un reguitzell de recursos per fer més visible la pau a les escoles i instituts.
Per exemple per a primer de cicle inicial proposen treballar el conte Tinc dues orelles per escoltar de millor de de Carles Vidal: http://www.kaidara.org/upload/151/Construyamos_la_paz_1cp_cat.pdf, tot tret de KAIDARA Experiencias y recursos educativos para una citadanía global des de Intermón Oxfam. Per a segon: http://www.kaidara.org/upload/152/Construyamos_la_paz_2cp_cat.pdf (Ho vaig trobar a http://www.sindicat.net/w/docs/eina448.pdf,  Dones per la Pau)


  • Al  Blocartístic. Visual i Plàstica a l'Oriol Martorell hi ha una animació que va fer un grup de sisè, mira que bé:

  • - I que farem nosaltres? Intentar que l'ànima de la diada no es dissolgui passades les 24 hores  del seu dia. Treballar per a que el seu lligam  perduri tot l'any.

2 comentaris:

isabel ha dit...

Estupendas todas tus propuestas aunque hay un problema ,no puedo ver las actividades de intervida.
Muchos besos

Montse ha dit...

Principalmente la tuya porque esta ya experimentada.

El lunes se podían enlazar las actividades de Intervida, hoy no.

He fet un enllaç al seu blog.

Gràcies Isabel estàs en tot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...