dijous, 26 d’abril del 2012

Avui han llegit en veu alta l'Adrià i en Cristobal de segon

Avui, ben d'hora, he preparat la sessió de biblioteca. Ben d'hora, ben d'hora, he obert els ordinadors. Fins i tot el que està fora de servei per problemes de targeta gràfica! És clar, els ordinadors dels primers Puntedu... ja tenen masses anys informàtics!

Ho he deixat tot preparat per a gravar llegint en veu alta dos dels últims nens de segon que encara no han estat enregistrats i  quan ho tenia tot a punt... li dic a l'Adrià que comenci i a l'Audacity la línia de so sortia plana!!! Ah! Ah! 

Miro i algú havia desconnectat el micròfon i jo no ho havia vist. El connecto i res. Hi torno i tampoc. I qui s'esperava, la meitat de segon, es desesperava i  jo també. He pensat una altra solució: enregistrar la lectura en vídeo fent servir la càmera de fotos amb la que havia fet la foto del ritual de la lectura.


Ja sé que als altres nens i nenes del grup els he fotografiat i enregistrat la veu i l'hem penjada a Goear, a Ivoox, a Google docs... Però l'Adrià, el Cristobal i els altres dos que falten estaran en vídeo al  Canal  Youtube de la biblioteca de l'escola.

I prou explicacions. Gaudeix de tres minuts de lectura, que han preparat a casa i que amb nervis - només cal mirar els moviments de cama ;-) - t'ofereixen.

Adrià i el Regne de la Fantasia de Geronimo Stilton



Cristobal i... Los increíbles
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...