dilluns, 4 de juny del 2012

La nostra mare ha escrit un llibre



Som en Gerard i la Júlia. La nostra mare es diu Cristina Mayench i ha escrit el llibre Passadissos, Lo Castell de Lleida i els records d’ infantesa. Al Blog de Dona Balafia ja fa dies que en van fer ressó. El dia 29 de maig el van presentar a la biblioteca del  Centre Cívic de Balafia.

Nosaltres  pensem que el llibre  que ha fet  ens ha agradat molt.
En Gerard diu que pensava que la mare era famosa si feia un llibre i ara pensa que  la mare és la mare més bona del univers.

Jo, la Júlia, sé que la mare s'ha esforçat molt per a fer aquest llibre. Primer era un projecte de l'escola de Belles Arts i després l'han publicat. Ha agradat a molta gent perquè molta gent de Lleida jugava quan era petita  a la Seu Vella i s'amagava i corria pels seus passadissos.. secrets.

El dia que el va presentar a la biblioteca va ser molt emocionant perquè els avis que van venir van explicar  moltes coses.

Nota: l'escola està molt contenta i agraïda perquè des d'avui a la nostra biblioteca tenim un altre llibre relacionat amb un membre de la nostra comunitat educativa.
I saps? Ens van portar el cartell de la presentació, el van penjar al suro i la Montse el va veure  dos dies després!!!

3 comentaris:

Sònia ha dit...

Ja era hora Júlia i Gerard ! Trobo preciós el llibre de la vostra mare i més bonic encara que el presenteu vosaltres. Voldria afegir que les il.lustracions, a tinta xinesa, fetes també per la vostra mare són impressionants, encara més al natural.
Com ja l'hi he dit a la Cristina, molt poqueta gent tenen un do, però és que ella en té dos: l'escriptura i la pintura!! Enhorabona Júlia, Gerard, Cristina i Robert !!

Cris ha dit...

Quina il·lusió! M'ha agradat molt el que heu explicat i com ho heu fet.
Gràcies "carinyos"!
Moltes gràcies i felicitats també a tu, Sònia. Els teus poemes són preciosos!

Anònim ha dit...

Des d'aquesta finestra agraïr a la Cristina i la Sònia la seva col.laboració amb les associacions de Balàfia, l'estona tan agradable que vam passar i recordar que va ser una ACCIÓ per la Salut de les DONES (i homes també)
salut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...