dimecres, 18 de juliol del 2012

Llibres nous pensant en el proper curs

A l'escola hi ha activitats que són una tradició. Una d'elles és el teatre. Cada any, cada tutora i cada tutor esprem el seu cervell i el de la seva mainada per a poder extreure una obra que remogui sentiments.

Això, no només preocupa a la nostra escola... A la gent de l'Oliva - la Safor també! I a la de Biar... Na Joaquina Barba, Irene Verdú i Noèlia Conca han escrit uns petits llibres que tenen la missió de fer  Fàcil el Teatre. Es clar que nosaltres tenim un assessor que ens ajuda a que el Teatre sigui fàcil, divertit, ple de valors, remogui entranyes, motivi treballs... (Gràcies Enric!)
Editats per Onada edicions  han sortit, fa poquet al carrer,  Àngel, l'amic imaginariBenvinguda la tardor
Són dues obretes senzilles que ens poden inspirar a la gent d'educació infantil i del cicle inicial. 

Un altre llibre que desitja  fer-nos concebre idees creatives a l'hora dels tallers artístics és  ANIMALADES de PAPER.



Com es diu a l'explicació del vídeo:
La Lola Casas i en Pere Cabaret han decidit fer feliços, nens, mestres i tot el públic amant dels animals creant un llibre ple de imatges suggeridores a on tothom trobarà un poema adreçat a les seves bestioles preferides. Fotografies d' Esther Lopez amb la col-laboració d' Estudis de Teatre Bcn i el nois i noies de L'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat. El llibre titulat "Animalades de paper" Cep i la Nansa edicions.

A l'editorial  El cep i la Nansa hi trobaràs totes les explicacions i més. Ja veuràs com el moviment i la poesia es donen la mà.

Tots tres els trobarem, suposo, a la biblioteca de l'escola... el mes de setembre. Ara són a casa meva ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...