divendres, 20 de desembre del 2013

El senyor i, diu: Gràcies teacher ! Jo... també!

 Avui és un dia especial a l'escola per més d'un motiu. Però un dels més importants , que em fa amagar una mica la poesia de la Sònia Carrasco -les meves disculpes-  és aquest:

( Publicat avui al blog de l'hort ).
Avui és l'últim dia que, després d'una colla d'anys, el Josep Maria fa de mestre. El teacher us ha ensenyat, a més a més d'anglès, com estimar i treballar la terra. Si algú a l'escola coneix els secrets de l'hort, és ell. Aquest mestre-pagès ha fet possible que els horts de l'escola segueixin el cicle dels camps que ens envolten. No és gens fàcil, saber que cal i quan cal fer cada feina: regar, sembrar, trasplantar, esporgar, cavar, recalçar... Amb la seva jubilació perdem la peça clau dels nostres petits horts...


Gràcies Josep Maria pel teu mestratge.

6 comentaris:

Sònia ha dit...

Què millor que un bon record per amagar les lletres de la nostàlgia...
De part meva també, mil gràcies teacher!!

Unknown ha dit...

No només es una peça clau per l'hort també ho és pe tota l'escola. Qui es el que ha fet l'escola possible, una pila de totxos, o una gran família que es la de l'escola? Gràcies al gran treball que em fet: pares,mares,mestres,alumnes,etc.

Per això tant com la Montse o la Teresa també van intentar fer possible un gran objectiu, que com deia el Teacher és: Ser persones.

Gràcies Teacher!!!

Montse ha dit...

Martí, gràcies.

Ser persones, que vol dir ser bones persones, és el millor objectiu de la vida.

Unknown ha dit...

De res, la veritat es que molta gent no comparteix aquest sentiment. Perquè? Pot passar perquè alguns no son capaços d'entendre-ho, som petits, no ho volem acceptar, sigui el que sigui quan aquesta gent maduri sabrà i entendrà que a la vida no ho és tot jugar!

Aprofito per dir-vos: Bon any!! :) ;)

Montse ha dit...

Bon any, Martí!
Tu tot i ser petit ja ets prou madur per veure que el nostre món necessita moltes bones persones, responsables i que comparteixin aquest sentiment.

Una abraçada com aquelles que vaig tenir el goig de rebre fa dues setmanes.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Montse!! La veritat es que m'agrada o millor m'encanta el blog de la bibliotèca. Es un lloc meravellós on pots compartir totes les teves opinions I rebre les altres, pots aconsellar a la vegada d'aprendre amb les entrades!!!

:) ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...