dilluns, 3 de desembre del 2007

¡¡¡HA VINGUT UN ESCRIPTOR!!!

Hola avui escric jo: La Clara C.
Avui hem començat biblioteca amb l'Eli,
ens ha llegit un tros d'un llibre que es diu: EL MISTERIO DEL COLEGIO EMBRUJADO. Ens ha llegit el capítol numero 4 que es deia: UN CADAVER EN LA OLLA. És un llibre d'intriga i a ella li agrada molt. Ho ha fet molt bé i la Montse, com sempre, li ha fet una foto i li ha gravat la veu. En aquest capítol, a l'olla de la sopa, hi ha ... un cadaver!

AUTOR: Ulises Cabal
IL·LUSTRADOR: Alfonso Sánchez Pardo
EDITORIAL: Edelvives
COL·LECCIÓ: Ala delta.

Després, el Xavier E. ens ha llegit un tros del llibre: QUI DIU NO A LES DROGUES. Ens l'ha llegit perquè aquest matí ha vingut el RICARDO ALCÀNTARA i li ha donat aquest llibre al Xavier C. i al Lluis perquè portaven coca i li han donat. Alguns personatges del llibre són els mateixos del llibre: QUI ESTIMA ELS VELLS que també el va escriure ell. (Us heu preguntat per què hi ha la foto dels 3 Xaviers? Doncs perquè avui és... Sant Francesc Xavier!)

AUTOR: Ricardo Alcántara
IL·LUSTRADOR: Gusti
EDITORIAL: Baula
COL·LECCIÓ: Qui

En Ricardo ha escrit aquesta dedicatòria al llibre: Per a tots aquells qui, sense pèls a la llengua diuen no a la droga.
A part el Ricardo ha dedicat el llibre al Xavier C. i ha posat: Para Xavier con mi amistad, i ha posat la seva signatura.
Desprès, hem escrit al diari de lectura la visita del Ricardo Alcàntara i hem fet préstec.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...