dimarts, 19 de març del 2013

Conclusions cinquenes . Jornades de Biblioteques escolars

Resum  copiat  directament de l'organització de les Cinquenes Jornades. Jo no hi vaig anar però aquí es troben molt ben explicades les propostes de futur.

Entre elles n'hi ha dues que, en aquest moments i sempre, trobo bàsiques:
1. Des de les administracions i els centres educatius, cal planificar a mitjà i llarg termini les accions i les inversions, amb una visió estratègica que asseguri la continuïtat dels projectes, perquè quan una biblioteca no pot avançar, no s’atura, sinó que retrocedeix.

5. Entenem les dificultats econòmiques del moment i les dificultats en la gestió del personal als centres, però demanem que tant l’Administració com els equips directius tinguin en compte que la biblioteca necessita una persona especialista al capdavant del projecte: amb una dedicació horària mínima, un perfil adequat i continuïtat en el temps.
Si vols llegir els materials presentats per professionals com Inés Miret, Jordi Dolcet, M. Teresa Solanellas, Inmaculada Vellosillo,  Montserrat Batallé, Dolors Bundó, Mònica Badia, Xon Bové, Anna Badia... clica, es clar, materials!

1 comentari:

Encarna ha dit...

Hola Montse,
m'hagués agradat saludar-te, una altra vegada serà

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...