dilluns, 26 de gener del 2009

Un univers bibliogràfic per descobrir: fons bibliogràfics d'astronomia

Coincidint amb la celebració de l’Any Internacional de l’Astronomia 2009 i amb el 400 aniversari del telescopi de Galileu Galilei, l’exposició “UN UNIVERS BIBLIOGRÀFIC PER DESCOBRIR: FONS BIBLIOGRÀFICS D’ASTRONOMIA” té com a objectiu presentar a la comunitat universitària i a la societat lleidatana una part dels fons documentals sobre astronomia que es poden consultar a les biblioteques de la Universitat de Lleida.

L’astronomia, com a ciència, tracta de l’origen, l’evolució, la composició, la distància i el moviment de tots els cossos celestes (des dels més petits asteroides fins els enormes supercúmuls de galàxies), així com de la matèria dispersa en l’Univers.

Us recomanem començar la visita per la tercera planta, on podeu trobar manuals i bibliografia d’ astronomia i astrofísica. A la segona planta les obres fan referència als principals astrònoms i astrofísics de la història, així com al Sistema Solar. Finalitza a la primera planta amb els fons sobre galàxies, cosmologia i altres documents relacionats amb el món de l’astronomia.
Si algú vol fer un tomb virtual només cal que cliqui l'imatge de la LLUNA!
imatge de www.nightskyinfo.com
text de http://opencms.udl.es:8080/opencms/sbd/cappont/Exposicions/astronomia.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...